Sociale Më shumë

Nënë dhe bir jashtë rrezikut për jetën

Prej tvteuta18:20, 31 Mars 2015

Në këtë aksidentin e ndodhur sot pasdite ku u lënduan  Jetmir Cukoviq dhe nëna e tij Aishe, të cilët pësuar lëndime  trupore , sipas informacioneve nga familjarët, Jetmiri dhe nëna e tij janë jashtë rrezikut për jetën. Jetmiri kishte lëndime trupore të konsiderueshme, kursë nëna e tij Aishja ka lëndime dhe shtypje të rënda.

Aksidenti ka ndudhur sot rreth orës 15.0, kur  Shërbimi i mbrojtjes dhe i shpëtimit te Ulqinit ka fituar thirrje për të intervenuar në një aksident të rëndë i cili ka ndodhur në rrugën Ulqin – Kllezën. Automjeti i tipit Golf 5 ka dalë nga rruga dhe ka parfunduat në përrua 12 metra më poshtë.

  • 1

    Radio