Ekonomi Më shumë

Agjencia turke TIKA vazhdon të mbështesë Komunën e Ulqinit

Prej tvteuta16:24, 26 Shkurt 2019

A

Në Ulqin qëndroi sot për vizitë zyrtare Koordinatori i Agjencisë turke ,,TIKA,, Enver Resulogullari me bashkëpunëtorë. Ata u pritën nga kryetari i Komunës Loro Nrekiqi, kryetari i Kuvendit Dr.Ilir Çapuni, nënkryetarët dhe sekretarët. Koordinatori Resulogullari tha se  dokumentacioni  i  hamamit dhe  Xhamisë  së Namazhgjasë në Ulqin kanë përfunduar dhe se  realizimi i tyre  është përfshirë në planet e Agjencisë për vitin 2019-2020. Krahas këtyre  projekteve TIKA si deri më tani , do të përkrahë dhe  projekte të tjerë në komunën  e Ulqinit. Kryetari Nrekiq vleresoi bashkëpunimin që Ulqini ka TIKËN dhe me Ambasadën e Turqisë dhe falenderoi Tikën për fillimin  e realizimit të këtyre projekteve të cilët do të kenë përkrahje maskimale nga institucionet vendore.  Falenderimeve iu bashkangjit edhe Kryeimami i Bashkësisë Islame Ali Efendi Bardhi . Në takimin e hapur dhe miqësor  u fol edhe për  projekte të tjera në komunën tonë ku përkrahja nga ana e Tikës do të ishte e mirëseardhur. Para sëgjithash u përmënd  ndihma për realizimin e studios së RTV Ulqini,pajisja me teknologji bashkohore e sallës së Kuvendit , riparimi i SHtëpisë së Pashës , Beledijes etj.

  • 1

    Radio