Aktuale Më shumë

Abazoviq: Zgjedhjet do të kenë raundin e dytë

Prej tvteuta14:02, 19 Mars 2023

Të drejtën e votimit e ushtroi edhe kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq, i cili tha se atmosfera është e qetë dhe pozitive dhe se pret që i gjithë procesi të kryhet pa probleme.

Ai pret që këto zgjedhje të kenë edhe raundin e dytë, ndërsa më e rëndësishme sipas tij është që i gjithë procesi të kalojë pa probleme.

“Duhet ta dijmë që të gjithë së bashku duhet të punojmë për të ardhmen, dhe se kjo është kryesorja.” – tha Abazoviq.

  • 1

    Radio