Aktuale Më shumë

Abazoviq: Të vërtetën për disa persona do ta tregoj pas 11 qershorit

Prej tvteuta16:51, 2 Qershor 2023

Kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq e komentoi lajmin se kryetari i Komunës së Pljevljes Dario Vranesh u ka dërguar kërkesë drejtorëve të institucioneve publike komunale që të vendosen flamurin serb në ndërtesa. Abazoviq tha se çdo herë para zgjedhjeve kemi të njëjtat ngjarje. “Nuk e di pse njerëzit nuk janë pak inovatorë, çdo herë para zgjedhjeve është e njëjta histori”, tha Abazoviq.

Lidhur me rizgjedhjen e Boris Raoniq për Drejtor të Përgjithshëm të Radio Televizionit të Malit të Zi, ai tha se nuk ka koment të veçantë dhe se ata nuk janë përgjegjës për punën e Këshillit Drejtues të shërbimit publik. Kryeministri tha se e mbështet sektorin joqeveritar në qëllime të mira, por edhe në “kritika dashakeqe”.

“Unë nuk e mbështes kur bëjnë një fushatë politike me gënjeshtra dhe mashtrime, jo sektorin e OJQ-ve, por askënd. “, tha Abazoviq, duke shtuar se të vërtetën për disa njerëz, si në sektorin joqeveritar, ashtu edhe në sektorët e tjerë, do ta thojë pas 11 qershorit.

  • 1

    Radio