Politikë Më shumë

Abazoviq: Ndryshimet do të bëhen pas hyrjes në NATO

Prej tvteuta10:08, 23 Mars 2017

Deputeti i Lëvizjes Qytetare URA, Dritan Abazoviq, tha se ky subjekt e përkrah hyrjen e Malit të Zi në NATO dhe se ndryshimet e domosdoshme do të ndodhin pas këtij antarsimi.

Ai shtoi se bojkoti është vendimi më i mirë që ka marrë opozita, dhe se nuk duhet të hiqet dorë nga kjo pa marrë parasysh arsyet. Sipas Abazoviq, ndikimi i bojkotit është  evident dhe tek pushteti po shihen shenja nervozizmi , çka është kuptuar edhe nga faktori ndërkombëtar, dhe se opozita nuk do të heq dorë deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

  • 1

    Radio