AKTUELNO Više

Abazović:“ Prvo pričati sa DF-om a kasnije sa liderima drugih partija, DPS se neće vratiti“

Prej tvteuta10:10 22 Januar 2022

(RTCG) – Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović rekao je u emisiji „Okvir“ TVCG da su opcije manjinske i tehničke vlade na stolu, te da se u posljednje vrijeme pojavila tehnička vlada. Kako je rekao, Vlada Crna Gora, aktuelna sada, završila je misiju. „Ili ćemo imati manjinsku, ili teničku vladu, ili da se skrati mandat Skupštini. Prvo treba pričati sa liderima DF-a, o manjinskoj ili tehničkoj vladi, to ćemo da vidimo. Onda kasnije i sa liderima drugih političkih subjekata“, kazao je Abazović.

On je rekao da nikad nije izdao, pa neće ni sada.  „Ljudi koji imaju strah da će se DPS vratiti, DPS se neće vratiti. Protiv čega smo se mi borili 30.avgusta? Protiv privatne države. Jesmo li demnotirali DPS? Pobijedili ga jesmo, ali da li smo ga demntirali, to je drugo pitanje“, rekao je Abazović.

Abazović je kazao da je spreman da izađe na ulicu s građanima, u cilju odbrane izborne volje građana Crne Gore. Abazović  napominje da ako Demokratska Crna Gora ne pruži podršku manjinskoj Vladi, onda je to važna politička činjenica i direktno utiče na to koje će političke snage pružiti podršku manjinskoj vladi.

  • 1

    Radio