SliderMN Više

Abazović: Idemo na izbore, od Ustavnog suda ne očekujem ništa

Prej tvteuta12:31 12 Maj 2023

DAN – Premijer Dritan Abazović poručio je danas, odgovarajući na pitanja novianra, da idu na izbore i da se raduje kampanji, a dodao je i da od Ustavnog suda ne očekuje ništa, prenosi portal „Dan“.

„Nemam ingerenciju da se miješam u rad parlamenta, izbori moraju da budu 11. jula ili kad god. Ja ne odustajem od svog stava u koji sam ubjeđen. Ponavljam kao papagaj, nemojte sjutra da uskratimo pravo novom predsjedniku Jakovu Milatoviću da u svakom trenutku može da raspusti parlament, imao povod ili nemao.Po meni je to zaista ludilo uma, nema iznenađenja, idemo na izbore nikakav problem nije. Radujem se kampanji“,  kazao je Abazović u Vili Gorica odgovarajući na pitanja novinara nakon potpisivanja Memoranduma o razumijevanju između Vlade, firme Enerflex energy systems i Wethington energy innovation.

„Vrlo neodlučni ljudi, ništa od ovog ne bi imali da imamo odluku Ustavnog suda. Što se mene lično tiče ako im je lakše da se ne sastaju neka budu u ovom „leru“ i u narednom periodu“, naglasio je on.

  • 1

    Radio