Sociale Më shumë

76 fëmijë të regjistruar në kopshtin “Dallëndyshja”

Prej tvteuta15:42, 17 Nëntor 2017

Kopshti “Dallëndyshja” edhe këtë vit ka hapur dyert e veta për fëmijët nga mosha 2 e gjysëm deri në 6 vjeçare. Me plan program i cili është i parapë për moshën e caktuar edukatoret e zhvillojnë mësimin në tre grupe në mënyrë që fëmijët të marrin njohurit fillestare.

Edukatorja Fadile Avdiu për televizionin Teuta shprehet e kënaqur me numrin e nxënësve të regjistruar edhe për këtë vit shkollor i cili arrin 76. Arsimimi parashkollor është shumë i rëndësishëm për zhvillimin e fëmijëve dhe përgaditjen e tyre për shkollën fillore.

  • 1

    Radio