Aktuale Më shumë

60 mijë qytetarë do të marrin ndihmë

Prej tvteuta11:41, 24 Janar 2023

U propozua që përfituesit e pensionit më të ulët, kompensimit të përkohshëm nga Fondi PIO dhe sigurimit material të luftëtarëve, që përbën 42 mijë persona, të marrin një ndihmë të njëhershme prej 150 euro, ndërsa nga 350 euro do të marrin përfituesit e sigurimit material. Gjithashtu po shqyrtohet mundësia e dhënies së ndihmës për të papunët.

Bashkimi Evropian ka dhënë 30 milionë euro grante për Malin e Zi për të mbështetur sektorin e energjisë, nga të cilat tetë milionë e gjysmë euro do të ndahen për kategoritë e cenueshme sociale të popullsisë dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, mbulimi është përcaktuar prej 60.000 qytetarëve.

  • 1

    Radio