Politikë Më shumë

Markoviq: Ne vitin e kaluar shenuam rritje prej 4,9%

Prej tvteuta11:04, 29 Mars 2019


Nje delegacionin i Keshillit te afaristeve nga Gjermania për Evropën Lindore po qëndron në vizite zyrtare ne Mal te Zi. Ata nePodgoricë u takuan me zyrtaret te lartete qeverise si dhe me kryeministrin Dushko Markoviq me te cilet u njoftuan me gjeresisht me situaten ne Mal te Zi, sidomos ne aspektin e investimeve. Markoviq deklaroi se Mali i Zi eshte i orientuar ne drejtimin e zhvillimit ekonomik, duke theksur edhe rrtjen qe ka pasur ne vitin e kaluar prej 4.9%.

  • 1

    Radio