Kulturë Më shumë

35 CERTIFIKATA PER MESIMIN E GJUHES TURKE

Prej tvteuta15:59, 5 Prill 2019

Ne Qendren Islamike ne Tivar me nje ceremoni solemne u be ndarja e certifikatave per 35 vijues te kursit te gjuhes turke. Kursi ishte falas, i organizuar nga Agjensioni Tika, te cilet pervec certifikatave, disa ndjekesve te kursit u ndane edhe cmime te vlefshme. Kordinatori i TIKA-S Enver Resoullari deklaroi se kursi i gjuhes turke ka bashkuar dy shtete dhe ka krijuar kushtet qe te rinjt qe kane deshire, mund ta mesojne gjuhen turke, e cila mund te ju sherbeje per punesime ne ndermarrjet turke.

  • 1

    Radio