Sociale Më shumë

Me 28 dhjetor mbledhja e Kuvendit Komunal

Prej tvteuta16:37, 17 Dhjetor 2016

Mbledhja e ardhshme dhe e fundit e Kuvendit Komunla për këtë vit, edhe pse akoma nuk është zyrtare, siaps të gjitha gjasave do të mbahet me 28 dhjetor, mëson televizioni Teuta pranë klubeve të këshilltarëve. Rendi i ditës akoma nuk ësht përcaktuar por disa nga pikat që do ë tshqyrtohen në kët mbledhje janë evidente. Rebalanci i buxhetit për vitin aktual , projekt buxheti për vitin e ardhshëm, si dhe plani i shumëpritur hapsinor, do të jenë çështjet kryesore për të cialt do të diskutojnë këshilltarët.

Pas marrëveshjes për formimin e qeverisë në nivel qendror, janë krijuar kushtet për miratimin e  planit në Kuvend komunla, pasi pritet që sugjerimet që në Kripore dhe Valdanos të mos ketë ndërtim, të merren parassh nga Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm.

 

  • 1

    Radio