Sporti Më shumë

22 kampionë në kampionatin e Malit të Zi për klubin e Taekwondo-së Ulqini

Prej tvteuta20:58, 9 Dhjetor 2017

Sot me datë 09.12.2017 në Podgoricë u mbajtë kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik te Taekwondo-së. Kampinati u mbajtë në dy diciplinat në dyluftim dhe forma. Në këtë kampionatë morën pjesë të gjitha klubet e Malit të Zi. Taekwondo Ulqini u paraqit me 32 garues. Suksei nuk mungoi dhe klubi i Taekwondosë Ulqini i sjell qytetit tonë plotë 22 kampionë. Garuesit më të sukseshëm ishin:

Sumeja Bisha, Esad Kraja dhe Edina Kraja me nga 3 medalje të arta.

Në diciplinën e Formave kampionë shtetëror u shpallën dhjetë garues nga klubi i Ulqinit.

1.       Enes Dushku

2.       Muhamed Ukoshata

3.       Arta Ismailaga

4.       Amra Dushku

5.       Fiona Kraja

6.       Sumeja Bisha

7.       Astrit Resuloviq

8.       Esad Kraja

9.       Edina Kraja

10.   Medina Kanaqi

Nënkampionët e Malit të Zi arritën pesë garues:

1.       Bledar Kasmi

2.       Merisa Malokraja

3.       Dion Mustafa

4.       Amrudin Hoxhiq

5.       Sara Kraja

Vendi i treti i takoi garuesit:

1.       Dorian Vukaj

Në kategorinë çifte dhe ekipore garuesit e Ulqinit fituan vendet e para.

Në diciplinën e Dyluftimin nga klubi i Taekwondo-së Ulqini shpallen 12 kampionë.

Abdullah Dermaja

2.       Bledar Kasmi

3.       Jahja Dervishi

4.       Harun Dervishi

5.       Amella Nuti

6.       Arta Ismailaga

7.       Sara Kraja

8.       Mervana Muçaj

9.       Edina Kraja

10.   Egzon Lika

11.   Esad Kraja

12.   Medina Kanaqi

Nënkapinë në diciplinën e dyluftimit arritën këto garues:

1.       Havo Malokraja

2.       Amra Dushku

3.       Merisa Malokraja

4.       Muhammed Ukoshata

Vendin e tretë e fituan garuesit:

1.       Amar Bakalli

2.       Enes Dushku

3.       Abdullah Dervishi

4.       Fiona Kraja

5.       Amell Nuti

Falenderojmë prindërit e garuesve për kontributin e dhënë. Ndërsa garuesve të cilët nuk arritën të shpërblehen me medalje, ju urojmë suksese në aktivitetet tjera sportive.

  • 1

    Radio