KULTURA Više

22 i 23.SEPTEMBRA – VELIKI MODNI SPEKTAKL POD STARIM GRADOM

Prej tvteuta10:02 20 Septembar 2017

U organizaciji Montenegro Event-a, u petak 22. i subotu 23.septembra, na samoj obali mora ispod zidina Starog grada, održaće se spektakularna modna revija koja prelazi granice obične revije i prelazi u jedan vizuelno – scenski spektakl, u domaćoj produkciji. Kreatorka Edita Nimanbegu i ovog puta je najzaslužnija za organizaciju i sve detalje oko ovog događaja, koji će okupiti brojne kreatore iz zemlje i regiona, ali i sa drugih kontinenata.

Generalni pokrovitelj događaja je Cungu and Company, a neizostavna je podrška od strane Turističke organizacije kao i Opštine Ulcinj, bez kojih, kako tvrde organizatori – ništa ne bi bilo moguće. Kompletna zamisao oko održavanja ovog događaja je ne samo promocija modnih kreatora i njihovih kolekcija, već turistička promocija grada i prikazivanje prirodnih ljepota Ulcinja na drugačiji način. Snimanje spotova prije samog događaja  i najave za reviju  obavljene su u maslinjacima u Valdanosu, na kome se može vidjeti i zaštitno lice za ovaj događaj, ali i na brodu Jadran. U okviru revije, kreatori će predstaviti po 12 modela.

I ovog puta za izgled scene zadužen je studio L&G Design na čelu sa Leom Jankovićem, na kojoj je rađeno tri mjeseca.

Ovo je druga revija koju organizuje Montenegro Event, na čelu sa ulcinjskom kreatorkom Editom Nimanbegu koja je i pokretač ideje.

  • 1

    Radio