Sociale Më shumë

20 vite pa rrymë dhe ujë!

Prej tvteuta17:07, 26 Nëntor 2020

Në afërsi të Plazhit ” Safari ” me vite të tëra jeton një çift i moshuar . Pamja e shtëpisë së tyre tregon më së miri për gjendjen sociale dhe ekonomike të kësaj familjeje . Kryefamiljari i quajtur Sulejman , eshte nje ish mesues nga Bosnja te cilin lufta e ka detyruar te largohet nga vendi i tije . Kjo familje ka nevoje per cdo gje. Me se miri na e shpjegon vete kryefamiljari . Kryefamiljari thote se do ti mjaftonte nje vend per ndertimin e shtepise , qe do te behej i mundur permes doniaconeve te shumta .

  • 1

    Radio