Politikë Më shumë

Cungu:Prioritet jane decentralizimi, kthimi i pronave dhe Komuna e Tuzit

Prej tvteuta09:42, 24 Shkurt 2015

Kryetari i Forces se re demokratike Nazif Cungu, tha per gazeten “Dan” se  pritet së shpejti takim me përfëqsuesit e PDS-së në lidhje me plotësimin e marrveshjejes se nenshkruar me PDS-ne,sepse sic theksoi nuk janë të kënaqur me realizimin e marrëveshjes së koalicionit në nivel qeveritar.  Kërkesat e Forces jane te qarta duke filluar nga decentralizimi i pushtetit, kthimi i pronave dhe statusi i komunës për Tuzin, deklaroi Cungu.

Sipas tij, postet në qeveri nuk janë prioritare, rëndësi ka respektimi i kërkesave nga marrëveshja e nënshkruar dhe realizimi i tyre.

  • 1

    Radio