Aktuale Më shumë

Ndërmarrjet turke të kënaqura me ecurine e punës

Prej tvteuta20:15, 30 Nëntor 2014

Ndërmarrjet  turke të cilat  punojnë në Mal të Zi deri më tani janë të kënaqura dhe asnjëra nga ato nuk planifikojnë të lëshojnë vendin, ka deklaruar Ambasadori i Turqisë në Mal  të Zi, Mehmed Nijazi Tanilir.

Ai ka shtuar se ka mjaft ndërmarrje  turke  dhe investues të cilët janë të interesuar të vijnë në Mal të Zi të cilët duan të vlerësojnë situatën për tregëti  apo investim. Ai poashtu ka hedhur poshtë  thënjet se Turqia me rritjen e investimeve dhe forcimin e ndikimit kulturor dëshiron të realizojë interesat politike në  Ballkan

  • 1

    Radio