SPORT Više

Završen Aurora kup u Ulcinju, ulcinjski teniseri ostali bez finala

Prej tvteuta14:36 10 Oktobar 2023

Ovog vikenda završen je  još jedan uzbudljivi teniski turnir u Ulcinju. Aurora kup i ove godine okupio je sjajne mlade tenisere, uzrasta do 18 godina, gdje se nažalost, ulcinjski teniseri nijesu uspjeli izboriti za finalne mečeve, ali su neki od njih uspjeli da osvoje važne ITF bodove. Predsjednik teniskog kluba „Bellevue“ Senad Tafa kazao je da turnir protekao u znaku sjajnih mečeva, te ostaje žal što najbolji mladi teniser Crne Gore nije uspio da se domogne finala.

Osim Skendera Katane, sjajna izdanja na ulcinjskom turniru imali su i Belmin Šabović, Nikol i Marija Najdanova, koja je ujedno osvojila i prve bodove na međunarodnoj ITF listi. Turnir je prikazao izuzetna izdanja tenisera iz regiona ali i drugih zemalja Evrope. Pobjednik turnira u muškoj kategoriji je Čeh Tomas Natašev, dok je u ženskoj konkurenciji  najbolja bila  srpska teniserka Dušica Popovski.

Mladi Ulcinjanin Haris Sarvan bio je direktor ovogodišnjeg Aurora teniskog turnira u Ulcinju, koji je odnedavno i licencirani, međunarodni ITF sudija.

  • 1

    Radio