Sporti Më shumë

10 karatistë nga Ulqini në Kampionatin Ballkanik

Prej tvteuta09:21, 26 Maj 2019

Nga 30 maji deri me 2 qershor në Banja Llukë do të takohen karatistët më të mirë të Ballkanit. Mali i Zi në Kampionatin Ballkanik do të përfaqësohet nga 86 karatistë të kategorive të shpresave dhe pionerëve, të cilët sipas fjalëve të trajnerit Jasmin Hot, besojnë se do të arrijnë rezultate më të mira se vitin e kaluar. Hot njoftoi se në përgatitjet në Ulqin ndodhen karatistët më të mirë në vendit, ndër të cilët janë edhe 10 karatistë nga klubet e Ulqinit.

  • 1

    Radio