Politikë Më shumë

Zgjedhjet lokale në Tuz: Ekziston frika për manipulime zgjedhore

Prej tvteuta21:02, 24 Shkurt 2019

Zgjedhjet lokale në Tuz: Ekziston frika për manipulime zgjedhore

Në zgjedhjet lokale që do të mbahen me 3 mars në Tuz, partitë shqiptare synojnë shumicën absolute, por për TV Teuta kanë shprehur edhe shqetësime për përsëritjen e fenomeneve negative që kanë ndodhur në zgjedhjet e kaluara. Ato shpresojnë se ndërgjegjshmëria politike e shqiptarëve do të jetë në nivel dhe nuk do të përësritet e njëjta situatë, por sigurojnë se do të jenë vigjilentë dhe do të raportojnë çdo presion dhe tentatië për të cënuar votën e zgjedhësve. Edhe Demokratët e Malit të Zi presin që me afrimin e ditës së zgjedhjeve të rriten tonet e fushatës dhe nuk përjashojnë mundësinë që të ketë presione dhe cënim të votës së lirë në këto zgjedhje.

  • 1

    Radio