Politikë Më shumë

U DAKORDUA “MARREVESHTJA PER TE ARDHMEN”

Prej tvteuta15:15, 28 Mars 2019


Organizatoret e  protestave dhe perfaqesuesit e partive opozitare parlamentare kane arritur dakordimin per “Marreveshtjen per te ardhmen”, deklaroi Xhemal Peroviq, njeri nga organizatoret e protestave “Rezisto 97000”, pas takimit te mbremshem qe kane pasur te gjitha palet.

Ai ka deklaruar se marreveshtjen do ta nenshkruajne  39 deputete te shtunen ne bine ne Podgorice, kur do te prezantohet edhe marreveshtja e plote.  Ne takim me organizatoret e protestave ishin lideri i URA-s Dritan Abazoviq, lideri i Demokrateve Aleksa Beciq, lideri i SNP-se Vlladimir Jokoviq, nga  Fronti demoktarik ishin  Branko Radulloviq, Pegja Bullatoviq, Strahinja Bullajiq, SDP-ne e ka perfaqesuar Ivan Vujoviq, si dhe Zhelka Savkoviq nga Parti e punes.

  • 1

    Radio