Kulturë Më shumë

Sh.F. “Mareshali Tito”: Me 5 Maj finalja e kompeticionit “Talenti im”

Prej tvteuta10:05, 10 Maj 2019

Sh.F. “Mareshali Tito”: Me 5 maj finalja e kompeticionit “Talenti im”

Nga shkolla fillore “Mareshalli Tito” lajmërojnë se në këtë institucionin në kuadër të projektit për përkrahje dhe përcjellje të nxënësve të talentuar dhe me dhunti janë të organizuara aktivitete të ndryshme në afirmimin e tyre.  Në projektin me emrin “ Talenti im” kanë marrë pjesë një numër i madh nxënësish.  Qëllimi i këtij projekti është identifikimi i talenteve të nxënësve dhe ofrimi i kushteve optimale për zhvillimin e aftësive të tyre.  Finalja e këtij kompeticioni organizohet nesër me datë 11-të maj në ora 11.00 në sallen e madhe të Qendrës për Kulturë.  Fushat në të cilat fëmijët do të garojnë janë: 1. Prezentim në gjuhë të huaj  2. Këndim 3. Art 4. Aktrim  5. Recitim 6. Sport 7. Kërcim  8. Kulturë të përgjithshme etj.

  • 1

    Radio