Kulturë Më shumë

Salla plot në shfaqjen e filmit “Pse më don”

Prej tvteuta10:16, 1 Maj 2019

Salla plot në shfaqjen e filmit “Pse më don”

Mbrëmë në Qendrën për Kulturë në Ulqin u shfaq filmi me metrazh të shkurtër, “Pse më don”, i realizuar në terësi nga dashamirës të artit nga Ulqini. Filmi mbushi përplot sallën e Qendrës për Kulturë, të cilët me duatrokitje përcollën performancën artistike të aktorëve Bashkim Alaj, Imi Nimanbegu, Rajmonda Cukoviq, Shefqet Luca dhe Margareta Shkreli. Ato që preferojnë komedinë do të kenë mundësi që me datën 2 maj përsëri në Qendrën për Kulturë të ndjekin vazhdimin e serialit “Sy n’sy”, i cili do të fillojë në orën 20.00.

  • 1

    Radio