Sociale Më shumë

RRITEN CMIMET E BENZINES

Prej tvteuta17:31, 1 Prill 2019


Eurosuper 98 dhe 95 nga mesnata do te kushtoje me shume per 5 dhe 6 cent, kurse cmimet e eurodizelit dhe te vajit do te mbeten te njejta, eshte kumtuar nga Ministria e ekonomise se Malit te Zi.  Cmimet eurosuper 95 dhe 98 ne dy javet e ardhshme do te kushtojne 1,34 dhe 1,38 cent, kurse eurodizeli do te mbetet 1,25 dhe vaji 1,22 euro per liter. Këto çmime do të jenë në fuqi edhe për të paktën 2 javët e ardhëshme, kurse ndryshime eventuale mund te priten me 16 prill.

  • 1

    Radio