Politikë Më shumë

”PRESIM 39 DEPUTETET E OPOZITES NE BINE”

Prej tvteuta10:03, 23 Mars 2019

Njeri nga organizatoret e protestes „Rezisto 97000“ Xhemal Peroviq, pas takimit te mbremshem ka deklaruar se pret qe 39 deputetet e opozites te ngjiten ne bine ne Podgorice, ne protesten e cila do te mbahet sonte ne ora 18 ne Sheshin e pavaresise ne Podgorice.

“Kemi pasur takim konstruktiv, jemi dakorduar qe te mbajme takime te rregullta dhe do te vijme deri te dokumenti te cilin do ta pranoje e tere opozita“, deklaroi Peroviq.

  • 1

    Radio