Politikë Më shumë

PERFUNDOI KONFERENCA E KRYETAREVE TE PARLEMENTEVE TE UE-se

Prej tvteuta17:04, 9 Prill 2019


Sot perfundoi konferenca e kryetarëve të kuvendeve të vendeve të Bashkimit Evropian  e cila u mbajt në Vjenë, ku mori pjese edhe Kryetari i Kuvendit te Malit te Zi, Ivan Brajoviq. Siç njoftohet nga kabineti i kryeparlamentarit Brajoviq, edhe pse kryetaret e parlamenteve theksojne se ka avancim te cilin e kane arritur vendet e Ballkanit Perendimore ne disa vitet e kaluara,  ata I kane ftuar qe te vazhdojne me reforma, te tejkalojne mosmarreveshjet aktuale dhe te perforcojne bashkepunimin rajonal.  Gjate takimit në Vjenë, kryeparlamentarit Brajoviq  është ka zhvilluar edhe takime bilaterale me shefat e delegacioneve parlamentare te Italise, Holandise,Frances, Irlandes, etj.

  • 1

    Radio