Politikë Më shumë

NIK GJELOSHAJ EMËROHET KRYETARI I PARË I KOMUNËS SË PLOTË TË TUZIT

Prej tvteuta23:28, 23 Mars 2019


Sot ne Komunen e Tuzit u shenuan momente historike per Malesine, Nik Gjeloshaj emerohet kryetari I pare i Komunes se plote te Tuzit. Gjeloshaj deklaroi se Forumi shqiptare do te respektoje te gjithe qytetaret dhe se punen do ta kryejne me sinqeritet dhe me zemer.Gjeloshaj u votua me 21 vota pro dhe nje te pavlefshme, kurse keshilltaret e DPS-se abstenuan nga votimi.

Kuvendi i malit te Zi do te filloje seancen e radhes me daten 1 prill, ne te cilen pervec tjerash ne rend te dites do te shqyrtohet edhe ndryshimet dhe plotesimet e Ligjit mbi simbolet kombetare dhe Diten e shtetesise, ku jane parashikuar denimet me mjete financiare per mosrespektimin e amblemes, flamurit dhe himnit te malit te Zi.  Me ligj do te vendoset  obligimi qe ne cdo ndertese te organeve te veteqeverisjeve lokale dhe institucioneve publike, i te cilave eshte themelues shteti, te mbajne  flamurin shteterore.

  • 1

    Radio