Politikë Më shumë

Mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal me 18 mars

Prej tvteuta15:01, 6 Mars 2019

Mbledhja e radhës e Kuvendit Komunal me 18 mars

Mbledhja e ardhëshme e Kuvendit Komunal të Ulqinit, do të mbahe me 18 mars, njoftohen nga shërbimi i Kuvendit. Në rend të ditës për këtë mbledhje do të propozohen plot 17 pika, nga të cilat më të rëndësishmet do të jenë propozim vendimi për taksat komunale, propozimet për ndryshimin e vendimit pët themelimin e ndërmarrjes “Parking Servis” , si dhe propozim aktvendimet për emërimin e antarëve të këshillave drjtues në disa nga ndërmarrjet e themeluara nga Komuna. Mbledhja do të fillojë në orën 11.00.

  • 1

    Radio