Politikë Më shumë

Knezheviq do te formoje parti te re

Prej tvteuta11:13, 29 Prill 2019


Biznesmeni ne arratisje dhe pronari i Atllas grupit Dushko Knezheviq ka paralajmeruar se do te formoje parti te re e cila do te quhet Levizja e lirise evropiane. Ai sic transmeton Dan, ka deklaruar se kjo do te jete nje levizje serioze evropiane. Knezheviq tha se levizja “Deri ne liri” ka treguar  qe ekipi i tij ka fuqi dhe kapacitet qe te sjelle ndryshime ne Mal te Zi. Perndryshe interpoli me kerrkes te  Malit te Zi ka leshuar flete arrest per biznesmenin Dushko Knezheviq, i cili aktualisht gjendet ne Angli.

  • 1

    Radio