Ekonomi Më shumë

Hapet salloni i “Jysk” në Ulqin. Me këtë rast do të ketë edhe zbritje

Prej tvteuta14:54, 8 Maj 2019

Kompania e njohur daneze në sektorin e mobilerisë shtëpiake, “Jysk”, sot ka bërë hapjen e sallonit në Krythë të Ulqinit. Me rastin e hapjes, për blerësit ofrohet zbritje prej 20%. Të interesuarit nga Ulqini dhe rrethina në sallon mund të gjejnë përzgjedhje të gjërë të mobilerisë cilësore për dhomat e pritjes, gjumit, dhomat e punës, garnitura për kopësht, tekstil dhe mobilje të tjera për shtëpi. Kompnia “Jysk” ka të hapur 2300 sallone në 40 vende të botës.

  • 1

    Radio