Opinion Më shumë

Forca uron muajin e Ramazanit

Prej tvteuta10:35, 6 Maj 2019

Forca uron muajin e Ramazanit

Për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, urim për besimtarët ka dërguar Forca e Re Demokratike. “Le të jetë ky muaj i përkushtimit dhe forcimit të besimit tonë ndaj Zotit, muaji i solidaritetit dhe i ndihmës për të gjithë ata që kanë nevojë, le të tregojmë mirëkuptimin, dashurinë dhe mëshirën ndaj të gjithëve.  Të nderuar qytetarë të besimit Islam, Zoti Ju bëftë të lehtë dhe të pranueshëm agjërimin.”, thuhet në urimin e këtij subjekti politik.

  • 1

    Radio