Sociale Më shumë

FILLOI FUSHATA “STOP AUTOMOBILAVE TE PAREGJISTRUAR”

Prej tvteuta17:22, 27 Mars 2019

Nepunesit policore te sektorit te mbikqyrjes se pergjithshme dhe Byroja shteterore e sigurimit te Malit te Zi kane filluar sot fushaten “Stop automobilave te paregjistruar” e cila do te zgjas deri me 15 prill. Qellimi I fushates eshte qe te ndalojne shfrytezimin e automjeteve te paregjistruara ne kounikacion, sepse sipas analizave te bera, nepunesit e drejtorise se policies, kane konstatuar se eshte rritur numri I automjeteve te paregjistruara ne komunikacion. Fushata do te realizohet ne te gjitha rruget magjistrale dhe rajonale, si dhe ne rruget locale,  urbane, rrugica  dhe lokacione ne te cilat kontrolli I komunikacionit eshte shume I radhe, njoftojne nga Drejtoria e policise.

  • 1

    Radio