Sociale Më shumë

Festohet Dita e shkollës “Boshko Strugar”

Prej tvteuta15:38, 9 Maj 2019

FNë sallën e sportit të shkollës fillore “Boshko Strugar”, në prani të një numri të madh të mysafirëve, u festua dita e institucionit më të vjetër arsimor në Ulqin. Drejtori i shkollës, Miodrag Androviq, në fjalën e tij përkujtoi rezultat e mira që kanë arritur nxënësit dhe kolektivi i këtij institucioni si dhe falenderoi donatorët për ndihmën në renovimin e disa hapsirave të shkollës. Në kuadër të Ditës së shkollës, nxënësit kishin përgatitur edhe një program të pasur artistik.

  • 1

    Radio